Tuesday, April 16, 2013

Vesipullo ja personal trainer

Otin käyttöön ihanan vihreän Tupperwaren pullon, jospa vaikka se innostaisi juomaan enemmän vettä päivän aikana. Kaikilla konsteilla sitä pitää itseään huijatakin :D

Vähän isompi aspekti tässä laihdutusurakassa on personal trainerin mukaantulo kuvioihin. Sattuipa niin sopivasti, että eräs kaverini on opiskelemassa ko. ammattiin ja hän tarvitsi koeasiakkaan. Minä intopinkeänä ilmoittauduin halukkaaksi ja näin sitä mennään!

Vähän alustavaa ohjelmaa käytiin jo aiemmin läpi, mutta flunssa vaivasi viime viikon, joten en päässyt "harjoittelemaan" vielä. Nyt oon täyttänyt kaks päivää ruokapäiväkirjaa, mikä on melko työlästä, ja tänään tehtiin kuntotesti. Illalla ilmeisesti saan tarkasti kalkuloitua tietoa kunnostani ja loppuviikosta tehdään ravintotreffit.

Nyt oon taas päässy kartalle tässä painonpunotushommelissa, kun loppui tuo sijaisuus ja on ollu enemmän aikaa miettiä, mitä tekee. Karkkia tekee ihan järkyttävästi mieli, samoin muita herkkuja, voi hitsi! Liikuntaa oon pyrkiny taas lisäämään, saas nähdä, loppuuko innostus jossain vaiheessa...

Koska mahan seutu on ilkein paikka kaikista, aion keskittää voimiani siihen. Eli vatsalihasharjoituksia joka toinen päivä, niin eiköhän tääkin mursu oo rantakunnossa sitten syyskuun rantalomailua varten ;)


Siinäpä vertailun vuoksi ennen-kuva: Tiina 26 v. 165 cm ja 68 kg = BMI 25

2 comments:

  1. Uu, tuommonen personal trainer-homma on varmasti hyvä. Onpahan joku potkimassa vähän perseelle. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sanopa muuta! Ja ilmeisesti myös toppuuttelemassa: en saakaan tehdä vatsalihasharjoituksia... Ne kuulemma vaan kasvattaa lihaksia, ei polta rasvaa, yhyy!

      Delete